Tietoa meistä

 

 

Perustaja

 

Yhtiön perustajan Jounin visio metsityshankkeesta sai alkunsa vuoden 2020 lopussa. Projektin ydinjoukkue varmistettiin ja työ aloitettiin nopeasti. Yhtiön tavoitteena on kasvaa metsityksen edelläkävijäksi sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti.

 

Tiimimme

 

Voimamme ovat kasvaneet nopeasti sisältäen luovuuden, terveen järjen ja vahvan metsäosaamisen. Olemme lujittaneet ajatuksiamme ja toteuttaneet metsitysvision käytännössä. Toimimme vastuullisesti ja teemme aina päätöksiä suurella sydämellä.

Kauneus yllä! Haluamme vaalia kauneutta visiollamme. BellaForestin istuttamat kauniit metsät on suunniteltu yhdistämään metsän monimuotoisuus, metsätalous ja virkistysarvot yhdessä paketissa.

 

BellaForest  on yleishyödyllisenä, yhteiskunnallisena ja sosiaalisena yrityksenä  rakennettu tekemään hyvää laadukkaasti. Tavoitteemme on kasvaa muutamassa vuodessa sekä Suomessa että kansainvälisesti metsitysammattilaisten palvelutaloksi.

 

-Jouni Järvinen

 

Yleishyödyllisenä ja voittoa tavoittelemattomana yrityksenä tahdomme olla mukana muutoksen terävimmässä kärjessä, yksi taimi kerrallaan.