Loviisan Arboretum

Loviisan arboretum

 

Arboretum on yhteisön yhteinen puulajipuisto ja tulevaisuuden matkailukohde. Hanke lisää alueen vetovoimaa ja viihtyisyyttä.

Loviisan arboretum eli puulajipuisto tulee olemaan noin 1,4 hehtaarin kokoinen alue Liljendalissa, jonne istutamme yli 30 eri puulajia sekä muita kasveja. Arboretumista luodaan viihtyisä alue niin paikallisten kuin vierailijoidenkin käyttöön. Puiden kasvua pääsee seuraamaan vaikkapa perheen tai työkavereiden kesken.

Puisto on aina avoinna virkistyskäyttäjille. Kiemurtelevan polun varrella on opastustauluja auttamassa vierailijoita tunnistamaan puulajeja. Arboretum on loistava kohde lapsiperheille – haluamme olla mukana lasten ja nuorten metsäsuhteen kehittämisessä. Luonnossa oleskelu vähentää stressiä – arboretumiin voi hyvin tulla myös levähtämään ja rentoutumaan.

Bellaforest aloittaa istutukset kesällä 2021. Kuulemme mielellämme paikallisten omista ideoista ja visioista arboretumia varten. Onko sinulla lempipuulajia, jonka haluaisit nähdä puistossa? Tiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin, joten olethan rohkeasti meihin yhteydessä somessa, sähköpostitse tai puhelimitse!

 

Osallistu arboretumin perustamiseen

-ryhdy arboretumkummiksi

 

Yrityksillä, yhteisöillä ja kunnilla on mahdollisuus ryhtyä arboretumkummiksi. Arboretumkummina pääset konkreettisesti auttamaan projektin etenemisessä. Yhdessä arboretumkummien kanssa toimimme ihmisten, ympäristön ja ilmaston hyväksi. Tukemalla hanketta saat muun muassa puistoon oman nimikkokyltin, brändinäkyvyyttä sekä työyhteisöllesi mainion vapaa-ajanviettokohteen luonnon helmasta.

Kysy lisää kummiuden eduista ja tutustu Yrityksille-välilehteen https://www.bellaforest.fi/yrityksille/.

 

 

 

Lisätiedot: Samu Suoninen 050 434 9123

 

 

Yksityishenkilölle nimikkopuu

 

Sinäkin voit tehdä merkittäviä tekoja. Kysy meiltä lisää omasta nimikoidusta puusta arboretumiin tai ilmoita kiinnostuksestasi osallistua talkoisiin!

Loviisan Arboretumin yhteistyökumppanit

https://cheesewitches.fi/en/