Oma nimikoitu puu arboretumiin? Ilmoita yrityksesi kiinnostuksesta arboretumkummiksi!

Toivon arboretumhanke Liljendalin alueella Loviisassa


Loviisan arboretum eli puulajipuisto on puolentoista hehtaarin kokoinen alue Liljendalissa. Arboretumista luodaan viihtyisä alue niin paikallisten kuin vierailijoidenkin käyttöön. 

 

 

Puulajipuisto sai nimen TOIVON ARBORETUM avajaispäivän yhteydessä.

 


Puisto on aina avoinna virkistyskäyttäjille. Arboretum on loistava kohde lapsiperheille – haluamme olla mukana lasten ja nuorten metsäsuhteen kehittämisessä. Luonnossa oleskelu vähentää stressiä – arboretumiin voi hyvin tulla myös levähtämään ja rentoutumaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvissa arboretumin istutustalkoot kesäkuulta. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ensimmäiset istutukset laitettiin maahan kesäkuussa 2021. Kuulemme mielellämme paikallisten omista ideoista ja visioista arboretumia varten. Onko sinulla lempipuulajia, jonka haluaisit nähdä puistossa? Tiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin, joten olethan rohkeasti meihin yhteydessä somessa, sähköpostitse tai puhelimitse!

 

Loviisan arboretumin yrityskummit

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Osallistu arboretumin perustamiseen

-ryhdy arboretumkummiksi

 

Yrityksillä, yhteisöillä ja kunnilla on mahdollisuus ryhtyä arboretumkummiksi. Arboretumkummina pääset konkreettisesti auttamaan projektin etenemisessä. Yhdessä arboretumkummien kanssa toimimme ihmisten, ympäristön ja ilmaston hyväksi. Tukemalla hanketta saat muun muassa puistoon oman nimikkokyltin, brändinäkyvyyttä sekä työyhteisöllesi mainion vapaa-ajanviettokohteen luonnon helmasta.

Kysy lisää kummiuden eduista ja tutustu Yrityksille-välilehteen https://www.bellaforest.fi/yrityksille/.


 

Lisätiedot: Samu Suoninen 050 434 9123